PTE MIK

Bulizzunk egyet a campuson! E.ON piknik a MIK-en!

By spiegels máj 13, 2024
Forrás: StockSnap.io

Május 8-án (szerda) déltől egészen este tízig fog tartani az E.ON piknik a MIK udvarán. Érdekes kerekasztal-beszélgetések lesznek a sokszínűség, a fenntarthatóság és a zöldenergia témákban Azurák Csaba műsorvezetésével, továbbá Pixa és Szobácsi Gergő is önálló műsorral készül a látogatóknak.

Egy jó piknikhez elengedhetetlen a jó étel. A ZING burger támogatásával az első 200 belépőnek egy finom hamburgert és fagyit is biztosítanak a szervezők. Csupán egy érvényes diákigazolványra van szükséged a részvételhez. Ráadásul a buli ideje alatt bezsebelheted az értékes E.ON-os ajándékok egyikét.

Két exkluzív DJ produkcióra is sor kerül. Délután SPI3GEL fogja megtáncoltatni a látogatókat egy erős tech-house szettel. A fiatal siklósi lemezlovast nem kell bemutatni a környék bulizóinak, hiszen olyan helyeken zenélt, mint az Amper, a TV-torony, vagy a bajai halfőzőfeszt. Mostanában a Dark Knights rendezvényekre kap egyre több felkérést, amik szintén Pécs környékén szoktak lenni. Igaz, SPI3GEL inkább a techno és a dark minimal vonalán mozog, de ez neki nem jelent akadályt ahhoz, hogy elhozza az igazi house piknik hangulatot. Egy underground DJ-nek ez nem kihívás.

Este pedig a záróprogram is hasonló volumenű lesz. Egy nemrég megalakult DJ páros, a SATELLITE fog egy másfél órás szettet előadni a kemény magnak. A duót az előbb említett SPI3GEL és barátja, Franczo alakítják. Céljuk, hogy egy nemzetközi szintű hangzást hozzanak be Magyarországra, azon belül az elektronikus zenei közegbe. Stílusuk egy hidat képez a dark minimal és a melodic techno között. Nem mindennap hallhatunk ilyesféle produkciót, szóval érdemes lesz végig maradni. Érdekes tény, hogy SPI3GEL és Franczo is a MIK hallgatói.

Az E.ON számos nagy rendezvényen tart bulikat az ország különböző területein. Mindig garantált a jó hangulat és az értékes ajándékok. Tavaly az EFOTT-on és a STRAND Feszten volt szerencsém megtapasztalni azt, hogy milyen az E.ON csapatával eltölteni az időt. Fesztiválhangulat, családias légkör, jó zenék és rengeteg élmény. Semmiféleképpen ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget!

A program:

12:00 Kapunyitás

13:00 – 14:00 DJ NDY

14:15 – 14:45 Kerekasztal-beszélgetés Szobácsi Gergővel és az E.ON szakértőivel

15:00 – 15:40 Szobácsi Gergő Stand Up

15:45 – 16:45 SPI3GEL

17:00 – 17:45 Kerekasztal beszélgetés Pixával és az E.ON szakértőivel

18:00 – 18:40 Pixa önálló műsora

19:15 – 20:15 Pannongrass

20:30 – 22:00 SATELLITE

22:00 A rendezvény zárása

A szervezők szavait idézve:

„Összességében egy fantasztikus lehetőség arra, hogy közelebbről is megismerjétek az E.ON-t és az energetika világát, miközben szórakoztató és tartalmas programokon vehettek részt, mindezt egy piknik keretei között.”

Fontos, hogy az alábbi linken található eseményen be kell pipálni azt, hogy ott leszel, ezzel is megkönnyíted a szervezők munkáját.

https://fb.me/e/22DyueaFE

Találkozunk a pikniken!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük