PTE MIK

Ahol még a vízesések is megfagynak

By horvathk ápr 26, 2021
dav

Egy kis kirándulás a környéken.😁❄️🌨️🚗

Február elején elterveztük, hogy kibérelünk egy autót és elmegyünk a közeli nemzeti parkokba, illetve megnézni egy-két látványosságot. Az autóbérléssel egyébként úgy lehet számolni (körülbelül, átlagosan), hogy a bérleti díj egy napra 30 € + benzin. Mi legutóbb négyen voltunk, így nagyjából 15 €-ba került fejenként/nap.

Az első nap a Korouoma-i nemzeti parkba mentünk, aminek az az érdekessége többek között, hogy három befagyott vízesés található. Arról nem is beszélve, hogy ezeken „“jégfalmászást” szerveznek.

Az emberekről általánosságban elmondható,  hogy rendkívül segítőkészek, de minél északabbra megyünk, az időjárási és természeti viszonyok miatt annál inkább figyelnek a másikra.

Megérkezés előtt a parkolóba vezető út keskenysége miatt elengedtünk egy szemből jövő autóst. Viszont amikor lehúzódtunk, az út szélén lévő egyméteres hófal miatt kicsit „beragadtunk”, majd ebben a pillanatban az autó, amelyiket elengedtük, megállt, és azonnal jöttek segíteni. (Mire hozzánk értek, el tudtunk indulni.)

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük