PTE MIK

Töltsük hasznosan az online időt, vagyis tartalomgyártók, akik értéket adnak (személyes vélemény alapján)

By stankovicsmiklos márc 27, 2023

Az online idő manapság életünk nagy részét lefedi, tartozzunk bármelyik korosztályba is. Nagyon könnyű elveszni a sok médiatartalom között és az ember könnyen abban a helyzetben találhatja magát, hogy az idő, amit eltölt, mondhatni teljesen haszontalan. Bár az is igaz, hogy szükség van ilyen időre is. Most megpróbálok bemutatni néhány, a média különböző területein tevékenykedő csapatot vagy konkrét személyt, akik véleményem szerint minőségi tartalmat gyártanak és hasznosabbá teszik az interneten töltött időt. Fontos újra kiemelnem, hogy az alábbi lista személyes vélemény és ajánlás alapján készült.

TheVR

A TheVR egy olyan csapat, amely főleg a videójátékok és a tech világában van jelen és ezekben a témakörökben gyártja a legtöbb tartalmat. Jelenleg négy ember alkotja a csapatot, de az elején még csak ketten voltak és lényegében így lettek híresek. A TheVR csatornát 2013 októberében indította útjára a legendás duó, vagyis TheVR Pisti (Fábián István) és TheVR Jani (Komzsik János). A csatorna azóta hatalmas fejlődésen esett át, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy 800 ezer ember követi, ezáltal Magyarország egyik legnépszerűbb tartalomgyártói csapata a TheVR. Itt mindenki megtalálhatja a neki tetsző tartalmat, ugyanis minden hétköznap láthatunk élő adásokat, melyek közül az egyik délután, a másik pedig reggel kerül adásba. A reggeli műsor, a HappyHour egy olyan podcastadás, amely segítségével könnyebben indíthatjuk a napunkat és nagyon változatos témában halhatjuk beszélgetni a négyfős csapatból azt a két embert, akik éppen ráérnek reggel. A délutáni műsor pedig a különböző és éppen aktuálisan megjelenő videójátékoknak ad teret, melyekkel Pisti játszik a legjobb minőségben és sokszor humorban gazdag módon. Természetesen ennél sokkal több tartalmat gyártanak, mondhatni olyan sokat, hogy abból teljesen megtelíthető lenne ez a blog, ezért adok egy linket, amelyen keresztül fejest ugorhattok a TheVR mindennapjaiba és minőségi tartalommal tölthetitek el a szabadidőtöket.

Link:

Leet.hu

A Leet.hu egy olyan, a teljes videójátékos világot lefedő médiaportál, amely folyamatos cikkekkel és különböző beszámolókkal látja el olvasóit, akik így naprakész információt szerezhetnek a gamervilág történéseiről. A Leet csapata természetesen megtalálható az internet egyik legnagyobb videómegosztó csatornáján, a YouTube-on is, ahol rengeteg különböző tematikájú videót osztanak meg nap mint nap, pl. „Netlegendák”. Fontos itt is kihangsúlyozni, hogy minőségi kontentekhez juthatunk hozzá, ha követjük a Leet.hu tevékenységét.

link:

R1D3RS

A Riders YouTube-csatorna egy olyan „hely”, ahol elsősorban a kerékpározás szerelmesei találhatnak izgalmas tartalmakat, ugyanis a kerékpáros világ talán legizgalmasabb szakágát, vagyis a Downhillt  mutatják be. A csatornán az egyik legfontosabb videósorozat a Liszi downhill school-ról szól, amelyben egy humoros és kifejezetten dinamikus versenyzőkből álló csapattal ismerkedhetünk meg. A csapatot versenyről versenyre kísérve ismerjük meg a lehető legtöbb szemszögből. Személyes kötődésem is van a témához, ugyanis az a megtiszteltetés ért, hogy a csapat fotósaként és videósaként gyárthatok majd tartalmakat a csapat részére. 

kepek:

VR:https://www.gamestar.hu/jatekvilag/feltortek-a-thevr-youtube-csatornait-mar-at-is-neveztek-oket-312548.html

 

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük