PTE MIK

Louis Tomlinson a mozikban és a Budapest Arénában

Louis neve hallatán a legtöbb fiatal (vagy netán idősebb is) tudja, hogy kiről is van szó. A One Direction egykori énekese évek óta szólókarrierjét dédelgeti, idén márciusban pedig világszerte levetítik a moziban első, saját dokumentumfilmjét, melynek címe All Of Those Voices.

 

Forrás: https://www.allofthosevoices.com/home/

Március 22-én és 25-én mutatják be világszerte és itthon is a filmet. Magyarországon mindössze négy moziban tekinthető meg a fent említett időpontokban. Sajnálatos módon a vidéki mozik egyike se fogja vetíti, csak a budapesti mozik: a MOM Parkban, a Lurdyban, a Pólusban és a GOBUDA mozikban. Az árak még nem nyilvánosak, ugyanis a mozik még nem tették fel műsorlistáikra a filmet, mindössze megerősítették, hogy vetíteni fogják. A filmben megtekinthetők lesznek majd Louis olyan felvételei, melyeket otthon készített, saját magáról, miközben énekelt vagy egyszerűen csak a zenéivel foglalkozott. A 2022-es turnéjának felvételei is benne lesznek a filmben, illetve ennek a turnénak a kulisszatitkai is. Bemutatja, hogy hogyan is változott a banda feloszlásától kezdve napjainkig. Éppen emiatt élete egyik legnagyobb mélypontja (édesanyja és testvére elvesztése) is benne lesz majd a filmben.

Louis sok küzdelmet, sikert és győzelmet átélt zenei karrierje során. A most 31 éves fiatal énekes anno 2010-ben került a köztudatba, amikor másik négy sráccal megalapították bandájukat, a One Directiont. A srácok az X-Faktor hetedik szériájában találkoztak és lettek egy banda, ahol Cimon Cowell (zsűri és a műsor megalkotója) felfigyelt rájuk, segítette őket, majd miután véget ért a tehetségkutató, leszerződtette őket. A srácok 2016-ig voltak együtt, majd szünetre mentek, ami azóta is tart.

Mint mindegyikük, Louis is elkezdte építeni saját zenei karrierjét. Az utóbbi időben én sajnos nemigen hallottam róla, így igen nagy meglepetésként ért, hogy a saját dokumentumfilmjét hazánkban is le fogják adni. Illetve nemcsak hogy levetítik a filmjét a moziban, de nemrégiben azt is megerősítették, hogy idén, 2023 szeptemberében koncertezni fog hazánkban, a fővárosi Budapest Arénában. Mikor megláttam, hogy koncertje lesz, átfutott az agyamon, hogy elmegyek a koncertre. Azonban egyrészt nincs kivel mennem, másrészt a jegy sem a legolcsóbb.

Jómagam hosszú évek óta kedvelem a munkásságát és őt magát. Habár nem ismerem személyesen, egy nagyon erős, mostanra már felnőtt férfi, aki sok mindent megélt az évek alatt. Mindig fel tudott vidítani, ha szükségem volt rá, és a zenéi is csodálatosak. Bevallom, a legjobban akkor szerettem őt/őket hallgatni, amikor még együtt volt az együttes, de külön-külön is a szívemhez nőttek, főleg Louis.

Ha vannak itt rajtam kívül rajongók és megtehetik, sőt még kedvük is van, hogy elmenjenek Pestre, hogy moziban láthassák a filmet, akkor ne habozzanak megvásárolni a jegyeket, amint lehetőségük adódik rá.

 

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük