PTE MIK

Bulizz Pécs legmagasabb pontján!

By spiegels dec 5, 2023

December kilencedikén (szombaton) egy minőségi elektronikus zenei rendezvényen vehettek részt a pécsi tv-torony legfelső emeletén, a Dark Knights partysorozat jóvoltából. Ez lesz a negyedik Gemini & Friends esemény, ami mindig egy exkluzív bulinak számít a Dark Knights rendezvények között. Az est házigazdája Gemini, a partysorozat rezidens lemezlovasa, aki a dark minimal zenei irányzat egyik meghatározó hazai alakja. Ilyenkor meghívja a számára legkedvesebb kollégákat és átzenélik az éjszakát a közönség legnagyobb örömére. Egy kötelező elem van az előadók számára. Mindenképpen erős és sötét underground dallamokat kell pörgetni a lemezjátszókon.

Az est sztárfellépője CHRSTPHR lesz, aki jelenleg az egyik legsikeresebb magyar DJ és producer. Nemcsak itthon, hanem a nemzetközi porondon is remekel. Számos alkalommal együtt dolgozott Matt Sassarival és nagyon jó közös projekteket hoztak létre. Továbbá a Horisone nevezetű DJ formációnak is tagja volt, ami szintén megugrotta a toplistákat. A nyáron a Rádió 1 rezidensévé avanzsált, így ott is lehet találkozni a munkásságával. Szettjeit és zenéit felpörgetett, húzós tech house ütemek jellemzik, lehetetlen nem megmozdulni rá. Legtöbbször a Coronita és a CHRSTPHR Extented bulikon találkozhatunk vele. Korának egyik legnagyobb zsenije.

A sztárvendég előtt SPI3GEL fogja megalapozni a hangulatot. Ő egy feltörekvő DJ, aki hihetetlen tempóban halad előre és szántja fel a magyar elektronikus zene rögös és nehezen járható ösvényét. Kicsivel több mint egy éve foglalkozik komolyan a bulikkal. Egy év alatt számos hazai és nemzetközi sztárral zenélt együtt és sok rangos eseményen megfordult már.  Minden szerepet betöltött, amit a pult mögött be lehet. Volt már warm up, főfellépő és záróember is. Több stílust is képes előadni a lehető legnagyobb természetességgel és magabiztossággal. A keveredő irányzatok ellenére a dark minimalt és a dark technot kedveli a legjobban, számára ez a két műfaj a legmeghatározóbb. Miután a Bajai Halfőzőfesztiválon és a Zamárdiban megtartott Strandfesztiválon is szerepelt, rezidenssé avanzsált a Marbl Events csapatában, továbbá a Dark Knights is elkezdte meghívni különböző rendezvényekre. SPI3GEL rengeteg energiát fektet a pécsi underground élet fellendítésébe. Találkozhattatok már vele a teltházas Amper Klub bulikon és nem egészen egy hónapja a Trafikban is. Most a tv-torony lesz a következő helyszín. Szettjei egy utazáshoz hasonlíthatók, sötét, olykor félelmetes zenéket játszik, amik másik dimenzióba helyezik a bulizót. Kilencedikén egy masszív tech house és minimal egyveleggel várja a vendégeket.

A zárást szokás szerint a házigazda Gemini fogja lebonyolítani. Baranya vármegyében minden partyarc ismeri őt. Közel húsz éves pályafutása alatt rengeteg sztárral zenélt egy színpadon és szerettette meg magát az igazán fanatikus hallgatókkal. Szürreális könnyedséggel helyezi a tánctérre a legnehezebb hangokat. Amikor előad, akkor a zenék lassabbak, mint amit várnánk és pont ezért lesz egy olyan varázsa az összképnek, amiért megéri megvárni egy ilyen buli végét. A lelassított dark minimal szettjeiben van egy húzóerő, ami energiát lehel hajnali ötkor a rajongó elfáradt lábába. A rutin mindent igazol. Gemini tudja, hogy mi kell egy buli lezárásához.

A vizsgaidőszak megkezdéséhez muszáj kiereszteni a gőzt… Ez egy remek alkalom erre. De sietned kell! A létszám 150 főig limitált. Szóval, ha kedvet kaptál, akkor váltsd meg a jegyedet minél hamarabb, hogy átélhess egy egyedülálló tv-toronyélményt, mely során az italodat fogyasztva kémlelheted a pécsi fényeket, minőségi underground zenékkel a háttérben.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük